Het aftellen is begonnen... - Reisverslag uit Haaren, Nederland van pim vreeze - WaarBenJij.nu Het aftellen is begonnen... - Reisverslag uit Haaren, Nederland van pim vreeze - WaarBenJij.nu

Het aftellen is begonnen...

Door: Pim

Blijf op de hoogte en volg pim

25 Oktober 2005 | Nederland, Haaren

Zo het weekje Spanje is zeer goed bevallen. Het was lekker weer en Valencia en ook Madrid, waar we nog even een weekend zijn geweest, zijn erg mooie steden.

Maar nu... de laatste dagen voor mijn vertrek naar Suriname. Nog steeds ben ik erg veel aan het regelen. Eigenlijk is alles half geregeld. Een beetje op z'n Surinaams. Het gaat allemaal niet zo snel. Ik heb SLM zover gekregen dat ze het ticket op sturen, maar voor de visum moet ik toch echt naar Amsterdam. En ja...alleen mogelijk tussen 9 en 11 uur am. Dat vinden ze leuk, want dan kun je lekker in de file staan.

Wat eigenlijk ook best belangrijk is, zijn vacinaties en malaria-pillen. De beestjes die je graag malaria willen bezorgen zijn namelijk het meest actief in de maanden december en januari.
Dus op zich moet ik dat ook nog even gaan regelen.
Maar jaaaa...lekker relax doen joh.
(zeggen ze dan)

Bedankt voor de reacties!!
Ga zo door, want wat is er nog relaxerrrr vanuit je lekkere luie fauteuil...eventjes een berichtjuh sturen.
(wel op z'n surinaams lezen ;))

Nou de groeten weer,
Pimmes

• 25 Oktober 2005 - 17:39

Mark:

hey pimmie!!

leuk dat je naar suriname gaat, ik zit nu lekker op Curaçao en ook hier is het regenzeizoen losgebrasten.... met als gevolg dat de muggen weer volop aan het fokken zijn...
    maar geniet ervan en laat je maar s lekker leegzuigen door de muggetjes :p

greetz vanuit het altijd warme Curaçao!! ;)

mark

• 25 Oktober 2005 - 17:50

Tante Inge:

hallo pim ik zou zeker zorgen dat je goed bent gewapend tegen al de insecten.
    je weet ondanks dat armanda toch malaria heeft gekregen en dat was echt geen pretje, gelukkig was ze nog in ghana daar zijn ze er beter op ingespeeld.
    succes met je laatste loodjes . en amsterdam ligt niet zo ver weg hoor.
    jullie doen net of wij een mijl op zeven wonen,valt best wel mee. tanteinge

• 26 Oktober 2005 - 08:27

Kim:

hey Pim,

ik wens je heel veel plezier in Suriname. Ik denk dat van het etentje niet veel meer gaat komen, want het is alweer bijna 1 nov. Maar dan doen we het zeker als je terug komt, alleen dan is het waarschijnlijk ook voor je volgende verjaardag ;) Schandalig zeg al dat uitstellen van ons!!
    Maar heel veel plezier en vergeet je opblaaskrokodil niet ;)

xx Kim