Beloofde foto's?? - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van pim vreeze - WaarBenJij.nu Beloofde foto's?? - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van pim vreeze - WaarBenJij.nu

Beloofde foto's??

Door: Pim

Blijf op de hoogte en volg pim

08 November 2005 | Suriname, Paramaribo

hallo hallo,

Gisteren was het een gezellige dag. Ik ben met de taxi naar m'n werk gegaan, maar ja dat kan ik me natuurlijk niet iedere dag permiteren. Vandaar dat ik 's avonds maar een fiets ben gaan huren. Voor een euro per dag. Was bij een Nederlands vrouwtje die ik een keer op straat tegen kwam. Ze is getrouwd met een Surinamer en ze hebben een dochtertje. Nadat ik een fiets heb gekregen, ben ik maar meteen blijven eten. Mijn telefoon moest natuurlijk ook de tijd krijgen om op te laden.

Qua foto's moet ik het nog even spannend houden, want ik heb nu niet de mogelijkheid om voor meer foto's te betalen. Sorry...komt goed, alles op z'n Surinaams.

• 08 November 2005 - 19:08

Jacco:

heeeeeeyyyyyyyy....... pimmetje,
    Blijkbaar bevalt suriname je goed. suc met je stage en pas op voor de vrouwen hé.....ghgihig

groeten, jacco

• 09 November 2005 - 11:19

Siets:

...gelijk blijven eten...?
    Goed geregeld zeg. Wat lief!
    Maar wat die telefoon in het geheel doet?

Doei